Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyük TSOdan "İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi risk analizi" semineri


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından üyelere, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Risk Analizi semineri verildiği bildirildi.
     TSOdan yapılan açıklamada, Halk Eğitim Merkezi Salonunda, uzman Şükrü Ağaçsapan, iş sağlığı ve güvenliği sistem kurum çalışma planları, risk analizi yaparken izlenecek yol haritaları, risk analizi, sınıflandırılması, düzenleyici ve önleyici faaliyetlerin alınması, acil durum eylem planları, iş sağlığı ve güvenliği risk değerlendirme yönetmeliği konularında eğitim verdiği kaydedildi.
     Bozüyük TSO Başkanı Habib Eselin, odanın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki 365 oda ve borsa içerisinde 85inci sırada beş yıldızlı hizmet veren oda statüsüne kavuştuğunu bildirdi.
    
     -Bozüyük TSO seçimlerine doğru
    
     (Fotoğraflı)
    
     İş adamı Buğra Levent, 7 Mayısta yapılacak Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Levent, gazetecilere yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının ve odaların toplumda lokomotif görevi gördüğünü ve bunların arasında Ticaret ve Sanayi Odalarının önemli yerinin bulunduğunu söyledi.
     Bu tür odalarda yapılan kan değişikliklerinin her zaman yeni heyecanları ve yeni fikirleri beraberinde getirdiğini, bunun da sivil toplum kuruluşlarına olumlu yansıdığını anlatan Levent, şöyle konuştu:
     "Bozüyük TSO siyasi bir arena değildir. Buradaki mecliste görev alan kişiler, öncelikle siyasi kimliklerini oda dışında bırakarak gönüllülük esasına dayalı hizmet edebilme ilkesi ile hareket eden ve üyelerinin hakkını her türlü platformda savunabilecek kişilerdir. Bozüyük TSO kentin en önemli kuruluşlarından biridir. Kentte sanayi ve ticaret hayatının gelişmesi ve bölgenin cazibe merkezi olması için çaba göstereceğiz."
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER