Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyükte, "Elektrikte kayıp, kaçak ve kesintiler" davası -Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Sabırlı: -"Elektrikte kayıp, kaçak ve kesintiler ile ilgili Yargıtaya açılan dava, tüketiciler lehine s


BİLECİK (A.A) - Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, Tüketici Hakları Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından "Elektrikte kayıp, kaçak ve kesintiler" ile ilgili açılan davanın, tüketiciler lehine sonuçlandığını bildirdi.
     Sabırlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yargıtayın verdiği bu karara başta Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EFDK) olmak üzere, elektrik faturalarını tüketiciden tahsil eden bazı firmaların da uymadığını ve aynı şekilde tahsilatının yapıldığını söyledi.
     Bu uygulamanın açık ve net olarak haksız bir uygulama olduğunu belirten Sabırlı, "Verilen karar, ülkemizin adalet sağlayan kurumlarından olan Yargıtaya aittir. Adaletin en yüksek kurumu olan Yargıtayın verdiği bu karar, nedeniyle tüketicilerden bugüne kadar yapılan tüm kesintiler geri iade edilmelidir" ifadelerini kullandı.
    
     -Anaokulu öğrencilerinden Emniyet Müdürlüğüne ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Anaokulu öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden anaokulu öğrencilerini, Emniyet Müdürlüğü girişinde Toplum Destekli Polisler karşıladı.
     Okul Müdürü Buket Tunalı ve öğretmenler eşliğinde İlçe Emniyet Binasını gezen öğrenciler, polislere çiçek verdi.
     Kent Güvenlik Yönetim Sistemi odasında, kentin farklı noktalarında bulunan kameralardaki görüntüleri izleyen öğrenciler, "155 Polis İmdat" telefon hattını arayarak, temsili ihbarda bulundu.
     İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı Güneri odasında ziyaret eden minikler, Günere çiçek verdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER