Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -731. Söğüt Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenliklerine doğru


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Ertuğrul Gazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Oğuz Sertler, Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde 731. Söğüt Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri bir toy havasında geçecektir dedi.
    
     Sertler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şenliklere üst düzey katılım beklediklerini ifade ederek, Yörük kurultayında alınan kararlar doğrultusunda dernek ve federasyonlar olarak ortak hareket edeceğiz. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde 731. Söğüt Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri bir toy havasında geçecektir diye konuştu.
     Sertler, şenliklere TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci, Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, Türkmenistan Meclis Başkanı Akca Nurberdiyeva ve heyetinin yanı sıra milletvekillerin de katılacağı bilgisini aldıklarını dile getirdi.
     Bozüyük Belediyesinin vatandaşların şenlik alanına otobüslerle ulaşımını sağlayacağı kaydedildi.
    
     -Bozüyük ilçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük, görevine başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hanifi Başıbüyük görevine başladı.
     1995 yılında Adıyamanın Bağdere köyünde müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan Başıbüyük, sırasıyla Gaziantep Nurdağı Beydili İlköğretim Okulu Müdür Yetkili sınıf öğretmenliği, Gaziantep Kıbrıs İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Gaziantep Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Feyyaz Bulutlar, vekalet ediyordu.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER