Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Kutlu Doğum Haftası


BİLECİK (A.A) - TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.
     Poyraz, yayımladığı mesajında, sözü ve özü birbirine uyan ve alemlere rahmet olarak gönderilen son Hazreti Muhammedin hayatının müstesna bir özellik ve güzellik taşıdığını bildirdi.
     Yaşanılan dünyada Hazreti Muhammedin örnekliğine, manevi önderliğine, ilahi rehberliğine, sevgisine ihtiyaç olduğu kadar, Onu okuyup anlamaya ve yaşam biçimlerini onun rehberliğinde yönlendirmeye ihtiyacın olduğunu ifade eden Poyraz, şunları kaydetti:
     "Hazreti Muhammed, insanlar için şahit, müjdeleyici, uyarıcı, Allah yoluna çağıran bir davetçi ve yolumuzu aydınlatan bir ışık ve insanlar için bir örnektir. Tarih boyunca milletimiz, Hazreti Peygambere hep bu nazarla bakmış, gönlünde Onun sevgisini hiç eksik etmemiştir. Peygamberimiz Hazreti Muhammedin mesajının doğru olarak tanıtılıp anlatılmasına günümüzde çok ihtiyaç vardır. Çünkü en küçük anlaşmazlıkların kavgaya dönüştüğü, güçlülerin zayıfları ezdiği, adalet duygusunun örselendiği, kuvvetle hikmet arasındaki irtibatın koptuğu, tabiatın hoyratça kullanıldığı ve kirletildiği, akıl almadık sapkınlıkların görüldüğü, insanların tamamen dünyevi bir hayata özlem duyduğu bir zaman diliminde yaşıyoruz. Diyalog, hoşgörü ve tolerans eksikliği, farklılıklara karşı tahammülsüzlük ve farklılıklarla barış içinde bir arada yaşama konusunda yaşanan sorunlar gündelik hayatımızı doğrudan etkiler hal almıştır. Böyle bir ortamda, Hazreti Peygamberin insanları kardeş yapan, insana sırf insan olduğu için değer veren, nefret olan yere sevgiyi, kuşku olan yere inancı, ümitsizlik olan yere ümidi, karanlık olan yere aydınlığı, üzüntü olan yere sevinci ikame eden, barış ve rahmet yüklü mesajına daha çok ihtiyaç duyulmaktadır."
    
     -Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. yıl dönümü
    
     Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisinin görevini her zaman fedakarca yaptığını bildirdi.
     Bakıcı, Türk Polis Teşkilatının 168inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, ülkenin ve milletin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olduğunu kaydetti.
     Polis teşkilatının, çağdaş teknoloji ile desteklenmiş donanımı ile ülkede dirlik ve düzenin sürekliliği için tüm gücüyle çalıştığını ifade eden Bakıcı, Türkiye Cumhuriyetinin en önemli kurumlarından biri olarak 168 yıllık deneyimi ve modern donanımı ile Türkiyenin köklü kurumları arasında yer aldığını bildirdi.
    
     -Bozüyük Sosyal Aile Derneğinden kermes
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Sosyal Aile Derneği tarafından ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes açtı.
     Kasımpaşa Mahallesi Cemalettin Köklü parkında açılan kermeste, gıda, giyim ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi ailelerin giderleri için kullanılacak.
     Sosyal Aile Derneğince kent genelinde 49 aileye 2 öğün sıcak yemek dağıtımının yapıldığı ve ayrıca Sudanda bulunan 30 yetim çocuğa yardım gönderildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER