Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -"Kitap Okuma Yarışması" yapıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ödüllü "kitap okuma yarışması" yapıldı.
     İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışma kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokul ve Ortaokulu ile Anadolu Öğretmen Lisesinde gerçekleştirilen "Bozüyük Onu okuyor" adlı ödüllü kitap okuma yarışmasına, yetişkinler kategorisinde bin 95 kişi katıldı.
     İlçe Müftüsü Burhan Çakır, yaptığı açıklamada, yarışmaya bekledikleri ilgiden daha fazlasıyla karşılaştıklarını ve vatandaşın üniversite sınavına giriyormuş gibi bir heyecan içinde olduklarını bildirdi.
     Kentte 6-7 bin kişinin evine Hazreti Muhammedin hayatını anlatan kitaplar girdiğini belirten Çakır, şunları kaydetti:
     "Bu yarışmalarda ilk 20ye giren öğrenci ve vatandaşlarımıza güzel hediyeler hazırladık. Bu yarışmalarla inanıyorum ki Bozüyükte Peygamber sevgisi gönüllere daha da yerleşti. 25 Nisanda yapacağımız törenle hediyelerimizi dağıtacağız. Bize destek Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcıya, Milli Eğitim Müdürlüğüne ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim."
     Çakır, daha önce ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yapılan sınava 3 bin 52 öğrencinin katıldığını sözlerine ekledi.
    
     -23 Nisan Çocuk Şenliği
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında "23 Nisan Çocuk Şenliği" yapıldı.
     Cumhuriyet Meydanındaki şenliğe, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, belediye başkan yardımcıları İsmail Sağıroğlu ve Mustafa Yürükçü, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam ile vatandaşlar katıldı.
     Bakıcı, meydanda kurulan oyun gruplarında, çocuklarla futbol oynadı ve onlarla hatıra fotoğraflı çektirdi.
     Şenliklerin yarın sona ereceği ve Belediye Düğün Salonunda "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" adlı tiyatro oyununun sahneleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER