Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Ulusal Egemenlik Yürüyüşü


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bozüyük Şubesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından "Ulusal Egemenlik Yürüyüşü" yapıldı.
     CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Merkez İlçe Başkanı Muhittin Demirci, CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, ADD Bozüyük Şube Başkanı Mustafa Aksu, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişilik grup, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kavşağından slogan atarak Cumhuriyet Meydanına yürüdü.
     CHP İl Başkanı Karaahmet, burada yaptığı konuşmada, bu toprakların kolay kazanılmadığını belirterek, "Ulusal egemenliğimizi kimseye devretmeyeceğiz. Bu coğrafyayı ve toprakları bedavaya kazanmadık" dedi.
     Grup, daha sonra Atatürk Anıtına karanfiller bıraktı.
    
     -Bozüyükspor çocuklara teslim
    
     (Fotoğraflı)
    
     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bozüyüksporda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kulüp Başkanlığı ve Futbol Şube Sorumluluğu görevlerine çocuklar getirildi.
     Temsili değişiklikle Kulüp Başkanlığını İbrahim Dağlı, Futbol Şube Sorumluluğunu ise Yasin Yavaş temsil etti.
     Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozüyüklü çocukların, Bozüyüksporun geleceğini oluşturduğunu belirterek, "Bu çocuklar Bozüyüksporumuzun geleceği. Biz de onlar için altyapı problemlerimizi çözerek, çocuklarımıza Bozüyükspor forması altında şans vermek istiyoruz. Bu çocukların arasından Halit Köprülü, Bekir Ceyhan, Serdar Göçerler, Fevzi Gül gibi nice profesyonel futbolcular çıkacaktır" dedi.
     Dağlı da Bozüyükte kötü alışkanlıklardan uzak durmak istediğini, Bozüyükü ve Bozüyüksporu çok sevdiğini söyledi.
     Kendisinin de Bozüyükteki yüzlerce genç gibi Bozüyükspor formasını terletmek istediğini ifade eden Dağlı, "Bozüyüklü büyüklerimiz bizim geleceğimize sahip çıksınlar. Bozüyükspor forması altında bize Bozüyüke hizmet etmek istiyoruz" dedi.
    
     -Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda 23 Nisan etkinliği
    
     (Fotoğraflı)
    
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bozüyük Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda tören yapıldı.
     Okul Bahçesindeki törene, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler ile öğrenci velileri katıldı.
     Okul Müdürü İlknur Mert, burada yaptığı konuşmada, 23 Nisanın, dünyada kutlanan ilk çocuk bayramı olduğunu belirterek, "Atatürkün, Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayramımıza yabancı ulusların çocukları da katılarak çocuk kalplerinde sevgi, barış ve dostluklar oluşturmaktadır" dedi.
     Daha sonra, anasınıfı öğrencileri tarafından şiirler okunarak çeşitli gösteriler sunuldu.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER