Bozüyükün kurtuluş yıl dönümündeki konser iptal

Bozüyükün kurtuluş yıl dönümündeki konser iptal edildi


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi tarafından, 4 Eylülde ilçenin işgalden kurtuluşunun 90. yıl dönümü kutlama programı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan konser iptal edildi.
     Belediye Başkanı Ahmet Berberoğu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep, Hakkari ve Şırnakta verilen şehitlerin ardından konser ve eğlence düzenlenmesin düşünülemeyeceğini kaydetti.
     Türk milletinin içinin kan ağladığını ifade eden Berberoğlu, şunları bildirdi:
     Türk milletinin içi kan ağlamakta, yüreğimiz yanmaktadır. Ülkenin maalesef bir bölgesinde hainler tarafından asker, sivil ayrımı yapılmadan Türk devleti ve milletinin birliğine ve beraberliğine yönelik haince saldırılar gerçekleştirilmektedir. Son zamanlarda artan terör olayları, hainlerin saldırılarıyla şehit düşen evlatlarımız nedeniyle yüreğimizin kan ağladığı bu günlerde 4 Eylül kurtuluş günü kutlamaları kapsamında yapmayı düşündüğümüz konser programını iptal ettik. Bu acıyı, toplum olarak hep birlikte yaşıyoruz. Halkımızın bunları anlayışla karşılayacağına eminim. İptal edilen konser programı yerine Şehitlerimizi anma gecesi düzenleyerek bu vatan için canını vererek şehit olan atalarımız ve evlatlarımız için Mevlid-i Şerif okutacağız. Ardından da günün anlamına uygun konferans programı düzenleyeceğiz
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükün kurtuluş yıl dönümündeki konser iptal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER