Bozüyükspor

Bozüyükspor-Sakaryaspor maçının ardından -Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Soydan: -Sakaryaspor karşısında 6 puanlık bir maç oynadık ve maçı kazandık


BİLECİK (A.A) - Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Selami Soydan, Sakaryaspor karşısında 6 puanlık bir maç oynadıklarını ve maçı kazandıklarını bildirdi.
     Soydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, alttaki sıralamada bulunan Sakaryasporu 2-1 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu kaydetti.
     Yolun başında olduklarını ve zamanla takımın daha iyiye gideceğini ifade eden Soydan, şöyle konuştu:
     Sakaryaspor karşısında 6 puanlık bir maç oynadık ve maçı kazandık. Sakaryaspor karşısında girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik bizim açımızdan daha kolay olabilirdi. 2-0 öndeyken son dakikalara doğru çok basit bir gol yedik. Yediğimiz golden sonra oyuncularımız biraz strese girdi. Ayrıca hakemin karşılaşmayı kötü yönetmesi de müsabakanın seyrini çok etkiledi. Ligde oynadığımız maçlarda hakem hataları nedeniyle 10 puan kaybettik. Bizim maçlarımıza gönderilen hakemleri bu liglerde staj yapsınlar diye gönderiyorlar. Acemi hakemleri gönderiyorlar. Dolayısıyla da hakem hatalarında birçok puan kaybediyoruz. Güngören maçında penaltı olmayan pozisyona penaltı çaldılar ve biz mağlup olduk. Yani çoğu maçta bizi yaktılar. Bu konuda büyük sıkıntımız var.
     Soydan, Sakaryaspor taraftarının bulunduğu tribünde 195 koltuğun zarar gördüğünü sözlerine ekledi.
     Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe müsabakalarında 1 Kasımda, Denizlide Denizli Belediyespor ile karşılaşacaklarını anlatan Soydan, kaleci Serdar Nişancı ile 3-4 oyuncunun kadroda yer almadığını bildirdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER