BTSO, ekonomiye değer katan üyelerini ödüllendirecek

BTSO, ekonomiye değer katan üyelerini ödüllendirecek


BURSA (A.A) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Ekonomiye Değer Katanlar-2012 ödül töreninde 7 farklı kategoride 504 üyesini ödüllendirecek.
     BTSOdan yapılan yazılı açıklamada, odanın yüksek düzeyde vergi ödeyen, ihracat yapan, uluslararası taşımacılık ve turizm faaliyetleriyle döviz girdisi sağlayan, bir ürünü Bursadan ilk kez ihraç eden, yeni bir pazar yaratarak ve ilk kez bir ülkeye ihracat yapan başarılı üyelerini ödüllendireceği kaydedildi.
     Odanın, Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde 7 kategoride, 504 üyesine plaket ve berat takdim edeceği bildirildi.
     Ödül töreninde, 2011 yılında en fazla gelir vergisi ödeyen 69, en fazla kurumlar vergisi ödeyen 74, en fazla ihracat yapan 342, uluslararası kara taşımacılığı faaliyetleriyle en fazla döviz girdisi sağlayan 10, turizm faaliyetleriyle en fazla döviz girdisi sağlayan 2, bir ürünü Bursadan ilk kez ihraç eden 6 ve yeni bir pazar yaratarak, ilk kez bir ülkeye ihracat yapan 1 BTSO üyesinin, plaket ve beratla ödüllendirileceği ifade edildi.
     TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun katılımıyla düzenlenecek ödül töreninin 24 Aralık Pazartesi günü 14.30da hizmet binasında yapılacağı açıklandı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber BTSO, ekonomiye değer katan üyelerini ödüllendirecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER