Bulgaristanla Kardeş Okul Projesi

Bulgaristanla Kardeş Okul Projesi -Bursa Nilüfer Küçük Şeyler Anaokulu, Bulgaristanın Filibe kentindeki Prekazka Bez Kray Anaokulu ile kardeş okul oldu


BURSA (A.A) - Bursa Nilüfer Küçük Şeyler Anaokulu yöneticileri, Bulgaristanın Filibe kentindeki Prekazka Bez Kray Anaokulunu ziyaret ederek kardeş okulu projesi için imza attı.
     Kardeş Okul Projesi kapsamında yapılan ziyarette konuşan Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci, anaokulu bazında ilk kez kardeş okul projesi çalışması yaptıklarını belirterek, bu tür sosyal etkinliklere her zaman açık olduklarını, yeni projeler için gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.
     Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Ersin Yılmaz da ziyarette çok sıcak karşılandıklarını dile getirerek, Biri özel okul olmak üzere üç okul gezdik. Okul yöneticileri ve öğretmenlere proje tanıtıldı ve önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalarla ilgili ilk adım atılmış oldu. Anaokulu öğrencilerinin yurt dışındaki yaşıtlarıyla iletişim kuracak olmalarının ve bunu gelecekte de devam ettirecek olmalarının heyecanını yaşadık. Bu projeyle öğrencilerimiz ufak yaşta yurt dışında farklı kültür ve yaşamları görme fırsatı bulacak diye konuştu.
     Kardeş okul projesi kapsamında yapılan ziyarete, Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Hecebil, Nilüfer Belediyespor Sosyal ve Sportif Etkinlikler Sorumlusu Adem Yakıncı ve Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bulgaristanla Kardeş Okul Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER