Burdurda iş yerinden hırsızlık

Burdurda iş yerinden hırsızlık -Kar maskesi takarak bir markete giren şüpheli, kasadaki 2 bin lira ile 8 bin lira değerindeki sigaraları alarak kaçtı -Polis, güvenlik kameralarınca kaydedilen hırsızlık olayının şüphelisini yaka


BURDUR (A.A) - Burdurda kar maskesi takan bir zanlının marketten hırsızlık yapması, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
     Menderes Caddesinde Mustafa Alabozun sahibi olduğu markete gelen kar maskeli bir kişi, kilidi demir makasıyla keserek kapıyı açtı. Daha sonra marketin bitişiğinde, Alabozun babasının oturduğu evi kontrol eden şüpheli, bölgeden uzaklaştı.
     Kısa bir süre sonra olay yerine gelen başka bir kişi, çuvallarla markete girdi. Kasadaki paraları alan ve raflardaki sigaraları çuvala dolduran kişi, ardından hızlı bir şekilde kaçtı.
     Kar maskesi takan ve eldiven giyen şüphelinin gerçekleştirdiği hırsızlık, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
     Abanozun şikayetçi olması üzerine markette inceleme yapan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
     Alaboz, gazetecilere yaptığı açıklamada, marketinde 7 Martta da yangın çıktığını anlatarak, "Zaten yangından dolayı kaybımız çok büyüktü. Şimdi de 2 bin lira para ile 8 bin lira değerinde sigaramız çalındı. Polis incelemek üzere kamera görüntülerini aldı. Umarım bir an önce olayın failleri yakalanır" dedi.
     Alabozun babası Ferhat Alaboz ise saat 05.50 gibi uyandığını, markete baktığında kapının açık olduğunu fark ettiğini söyledi. Önce kapıyı kapatmayı unuttuğunu düşündüğünü belirten Alaboz, "Markete girdiğimde sigaralığın boş olduğunu gördüm ve soyulduğumuzu anladım. Hemen 155i aradım. Olayı tanıdık birinin yaptığını zannediyorum, çünkü kamera kayıtlarında kapıyı açan kişinin evimizi kontrol ettiği görülüyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda iş yerinden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER