Burhaniyeden kısa kısa

Burhaniyeden kısa kısa -Belediye okulların çevre düzenlemesini yapıyor


BALIKESİR (A.A) - Burhaniyede, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, belediye okulların çevre düzenlemelerini yapıyor.
     Bahçelievler Mahallesindeki Avni Özpolat Anaokulunda çalışmalara başlayan Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okulun çevresinde ve bahçesinde peyzaj düzenlemesi yaptı.
     Belediye Başkanı Fikret Akova, okullar için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, "Okullarımızdan gelen istekleri ilgi birimlerimiz derhal karşılıyor. Eğitime bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bize" dedi.
    
     -Eski düğün salonu konferans salonu olarak düzenlendi-
    
     Burhaniye Belediyesi tarafından bir süre önce yeniden düzenlenerek konferans ve sergi salonu olarak kullanılmaya başlanan Reha Yurdakul Salonunun akustiğinin daha iyi olması için yeniden dizayn ediliyor.
     Belediye Başkanı Fikret Akova, boyası yapılan salona 300 koltuk yerleştirileceğini belirterek, çalışmaların 27 Nisana kadar tamamlanacağını söyledi.
     Akova, Burhaniyenin vizyonuna yakışır bir salonu daha hizmete sunmaya hazırlandıklarını ifade ederek, "Eski haliyle bakımsız ve isteklere cevap veremeyen bu salonu ilk olarak yeni bir düzenleme yaparak konferans salonu olarak kullanmaya başladık. Şimdi de konferans salonuna uygun amfi sitemi yapıyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Burhaniyeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER