Bursada emniyet personeli için rütbe terfi

Bursada emniyet personeli için rütbe terfi töreni -Vali Harput: Bursa, eğer ülkemizin en huzurlu kentlerinden biriyse, burada sizin yapmış olduğunuz özverili çalışmaların çok ciddi payı ve rolü vardır (Fotoğraflı-Görüntülü


BURSA (A.A) - Bursa Emniyet Müdürlüğünde bir üst rütbeye terfi eden personel için rütbe terfi töreni düzenlendi.
     Bursa Valisi Şahabettin Harput, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu terfilerin güvenin ve başarının simgesi olduğunu söyledi.
     Polisliğin, kanun, güven, huzur, adalet, bayrak ve vatan anlamlarına geldiğini, bunun jandarma için de geçerli olduğunu belirten Harput, Emniyet teşkilatımız, bu göreve atandığından itibaren kendisini ülkesine, halkının hizmetine adamış ve bu ülkenin huzuru güveni emniyeti selameti için her şeyini feda etmeye hazır olarak göreve talip olmuştur dedi. Polis eşlerinin de büyük fedakarlık gösterdiğini hatırlatan Harput, polislerden eşlerinin kıymetini bilmelerini istedi.
     Her nerede görev yapılırsa yapılsın, görev anlayışının, ilkelerin ve ideallerin hiç değişmeyeceğini ifade eden Harput, Milletimizin değerleriyle bütünleşmiş olarak, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, huzuruna, güvenine, istikrarına yönelik her hareket karşısında sizi bulacak. Siz masum ve mazlumların her zaman en sıcak sığınağı olacak ve kanun karşıtlarınınsa her zaman korkulu rüyası olacaksınız diye konuştu.
     Bursa, eğer ülkemizin en huzurlu kentlerinden biriyse, burada sizin yapmış olduğunuz özverili çalışmaların çok ciddi payı ve rolü vardır diyen Vali Şahabettin Harput, polislerin başarısının, çalışmanın ötesinde Bursalılarla bütünleşme, sık ve sıcak ilişkilerde bulunma ile elde edildiğini söyledi.
     İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da kıdem artışının sorumluluğu da artırdığını dile getirerek, halkla başarılı ilişki kurmanın ve teknolojik gelişmeleri takip etmenin daha fazla başarıyı getireceğini bildirdi.
     Konuşmaların ardından Vali Harput, İl Emniyet Müdürü Kahya ve Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, terfi eden personele rütbelerini taktı.
     Törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada emniyet personeli için rütbe terfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER