Bursadaki cinayet

Bursadaki cinayet -Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, tutuklandı


BURSA (A.A) - Mudanya ilçesinde, yaşlı çiftin darp edildikten sonra yastıkla boğulmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, evlerinde darp edildikten sonra boğularak öldürülen Arif (84) ve Fahriye Aksu (79) çiftinin katil zanlılarını bulmak için çalışma başlattı. Komşuların, geçen pazar günü yaşlı çiftin evine gelen 2 kişiyle ilgili ihbarda bulunması üzerine harekete geçen ekipler, klima tamircisi olduğu öğrenilen Gökhan A. (23) ile kız arkadaşı Seda Tyi (24), Bursanın Çarşamba Mahallesindeki evlerinde yakaladı.
     Gözaltına alınan zanlılar, Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Zanlılar, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ölen Arif Aksunun, kardeşinin torunu olduğu öğrenilen Gökhan Anın ifadesinde, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.
     Ömerbey Mahallesi Bahar Sokağında bulunan bir apartmanın kapıcısının, Arif ve Fahriye Aksu çiftinin, binadaki dairelerinden birkaç gündür dışarı çıkmamasından şüphelenerek haber vermesi üzerine eve gelen polisler, salonda çiftin cesetleriyle karşılaşmıştı.
     Arif Aksunun başına sert bir cisimle vurulduğu ve daha sonra hem kendisi hem de eşinin yastıkla boğulduğu tespit edilmişti.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER