Bursadan kısa kısa

Bursadan kısa kısa -Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: Bursa olarak en büyük sıkıntıyı tanıtımda yaşıyoruz


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa olarak en büyük sıkıntıyı tanıtımda yaşıyoruz dedi.
     Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) ile Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Altepe, Bursanın hem sanatta hem de sporda örnek alınan bir başkent olmaya başladığını söyledi.
     Bursa olarak en büyük sıkıntıyı tanıtımda yaşıyoruz diyen Altepe, Büyükşehir Belediyesi marka kent olma yolunda emin adımlar atıyor. Bu noktada spora ve sanata büyük değer veriliyor dedi.
     Bursayı tüm dünyaya daha çok tanıtmak istediklerini ifade eden Altepe, Bursanın daha çok tanıtılması noktasında sanatsal ve sportif faaliyetlerin önemli olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor kulüplerini her zaman destekliyoruz. Bursada geçen yıl başlayan ve bu yıl 2.sini düzenlediğimiz Uluslararası Fotoğraf Festivali de kentimizin tanıtımına büyük katkı sağladı diye konuştu.
    
     -Bursa Hayvanat Bahçesinde görevli personele eğitim-
    
     Bursa Hayvanat Bahçesinde görev yapan hayvan bakıcılarına Hayvan Bakımı, Hayvanlara Davranış ve Hijyen konulu eğitim verildi.
     Uludağ Üniversitesi (UÜ) işbirliğiyle düzenlenen ve 2 gün süren eğitime, 37 personel katıldı.
     UÜ Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Yalçın, Bursa Hayvanat Bahçesi Danışmanı Koen Brouwer ve Veteriner Hekim Hatice Karakuzulunun, birikimlerini paylaştığı eğitim ile hayvanların daha sağlıklı yaşamaları, hayvanların rehabilite edilmeleri ve Bursa halkına daha iyi hizmet verilmesi amaçlandı.
     Hayvan bakıcılarının önce kendi sağlıklarını ardından da hayvanların sağlığını daha iyi koruyabilmelerini sağlayan eğitim, periyodik aralıklarla devam edecek.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER