Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Bölükbaşı:

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Bölükbaşı: Ligin ikinci yarısında ilk 4 takım arasında olmayı, Türkiye Kupasını da almak istiyoruz -Ozan İpek konusunda görüşmeler başkanlar düzeyinde devam ediyor. Rakam konusunda anlaşm


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, İlk yarı ilk 4 takım arasında olmayı hedefliyoruz. Türkiye Kupasında da final oynamak ve finalin ardından kupayı almak istiyoruz dedi.
     Bursaspor, 9 günlük tatilin ardından Özlüce Tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Recep Bölükbaşı, antrenman sahasının kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013 yılının hem Türkiye hem Bursa hem de Bursaspor için hayırlı olmasını diledi.
     Ligin ilk yarısını 6. sırada bitirdiklerini anımsatan Bölükbaşı, İlk yarı bir seri yakalamayı planlıyorduk, ama başaramadık. İnşallah ikinci yarıda bir seri yakalayarak zirvede olmaya devam edeceğiz. Ligin ikinci yarısında ilk 4 takım arasında olmayı, Türkiye Kupasını da almak istiyoruz. Bunları yapacak olan da bu çocuklar. Onlara her zaman güvendiğimizi söyledik diye konuştu.
     Bölükbaşı, takımın bugün toplandığını ve ikinci yarı hazırlıklarına başladığını, yabancı futbolcuların da yarından sonra Bursada olacağını vurgulayarak, Ligin ikinci yarısından önce Sivasspor ile deplasmanda oynayacağımız Türkiye Kupası maçı var. Onun akabinde sahamızda Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçı var. Kupa maçlarında başarılı olmak istiyoruz ve bunu başarabilecek güçteyiz değerlendirmesinde bulundu.
     Bir gazetecinin, Ozan İpek konusunda Kasımpaşa ile anlaşmaya varıldı mı- sorusunu Bölükbaşı, Görüşmeler başkanlar düzeyinde devam ediyor. Rakam konusunda anlaşma oldu gibi diyebiliriz. Ama daha sözleşme imzalanmadı, biliyorsunuz. Ara transfer 5 Ocakta başlıyor. Sanıyorum bu konu önümüzdeki hafta netleşir yanıtını verdi.
     Bölükbaşı, Ozan İpek ile ilgili takas söz konusu mu yoksa peşin para mı istenecek sorusunu ise Takas söz konusu değil, para istenecek diye yanıtlarken, gazetelerde yer alan Gençlerbirliğinden Hurşut konusunda yönetim olarak herhangi bir çalışmalarının olmadığını belirtti.
     Galatasarayın Serdar Azizi transfer etmek istediği yönündeki haberlerin anımsatılması üzerine Bölükbaşı, Bize gelen resmi bir teklif yok. Başkanlar düzeyinde belki olabilir. Serdar, aynı şekilde Batalla için de transfer söz konusu değil. Satmayı da düşünmüyoruz. Ama çok büyük rakamlar olur Bursasporun menfaatleri doğrultusunda rakamlar verilirse değerlendiririz. Şu durumda böyle bir şey söz konusu değil görüşünü belirtti.
     Recep Bölükbaşı, Polatlı Bugsaşsporlu futbolcu Şener Özbayraklının transferi ve Banguranın gönderilip gönderilmeyeceğine ilişkin soruları ise şöyle yanıtladı:
     Şener, teknik heyetimizin daha önce zikrettiği bir isim. Yarın teknik heyetle toplantı yapılacak ve nihai karara varılacak. Bangura ise genç bir oyuncu. Bize geldiği ilk dönemde başarılı maçlar çıkardı, iyi goller attı. Onun da yine teknik heyetin raporu doğrultusunda belki kiralık verilmesi söz konusu.
     Camianın transfer beklentisi var. Bursasporun şu anda maddi anlamda durumu nasıl. Ara transfer dönemi genelde maliyetli olur. Bursaspor bunu kaldırabilecek durumda mı- sorusu üzerine ise Bölükbaşı, Ara transferde kimse iyi futbolcusunu vermez. Alacağımız futbolcular da alternatif olacaktır. Bizim çok iyi bir kadromuz var. Kadroyu şimdiye kadar muhafaza ettik, hatta teknik ekip daha da gençleştirdi. Paramız var, ama paramız var demekle de çok büyük rakamlar vererek transfer yapacağız anlamına gelmez. O yüzden biz ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Ne olması gerekirse onu yapmaya çalışıyoruz. Bursasporun menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek yorumunu yaptı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Cem San / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Bölükbaşı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER