Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Hatay Valisi Lekesiz: Atatürkü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıl dönümünde hepimize düşen görev, onu ve en büyük eseri Cumhuriyeti anlamak


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıl dönümünde hepimize düşen görev, onu ve en büyük eseri Cumhuriyeti anlamak, Cumhuriyetin getirdiği değerleri korumak, Türkiyeyi aydınlık yarınlara taşımaktır ifadelerini kullandı.
     Lekesiz, 10 Kasım nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yıl dönümünde kendisini saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.
     Gücünü milletine olan güveninden ve inancından alan Atatürkün, milletin bağımsızlık sevdasını harekete geçirerek, eşsiz bir zafer kazandığını belirten Lekesiz, bu eşsiz zaferle, kurduğu Türkiye Cumhuriyet Devletini taçlandırdığını bildirdi.
     Lekesiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıl dönümünde, herkesin üzerine düşen görevin, onu ve en büyük eseri Cumhuriyeti anlamak, Cumhuriyetin getirdiği değerleri korumak ve Türkiyeyi aydınlık yarınlara taşımak olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Hatay / Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER