Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Yavuz: Türk milleti şartlar ne olursa olsun, ulusun birliği ve beraberliği söz konusu olduğunda, tek yürek olunacağını dün olduğu gib


ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Türk milleti, şartlar ne olursa olsun ulusun birliği ve beraberliği söz konusu olduğunda, tek yürek olunacağını dün olduğu gibi bugün de tüm dünyaya kanıtlamış bir millettir dedi.
     Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazileri minnetle andıklarını belirten Yavuz, tüm ulusun bayramını kutladı.
     Mehmet Yavuz, mesajında şunları kaydetti:
     Millet olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün komutanlığında 30 Ağustos 1922de kazanılan büyük zaferin 90. yıl dönümüne erişmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Türk milleti, şartlar ne olursa olsun ulusun birliği ve beraberliği söz konusu olduğunda, tek yürek olunacağını dün olduğu gibi bugünde tüm dünyaya kanıtlamış bir millettir. Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yazdıkları destanla var olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kuruluşundan aldığı güç, dayandığı demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliğiyle, bugün karşılaşabilecek bütün olumsuzlukların üstesinden gelebilecek güçtedir.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER