Büyük Zaferin 90. Yıl Dönümü

Büyük Zaferin 90. Yıl Dönümü -Hatayda 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle resepsiyon düzenlendi


HATAY (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Hatay Valiliği tarafından resepsiyon düzenlendi.
     Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, valilik bahçesinde düzenlene resepsiyonda yaptığı konuşmada, yüce Türk milleti ve kahraman Türk ordusunun Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde elde ettiği büyük zaferin tarihe altın harflerle işlendiğini söyledi.
     30 Ağustos Zaferinin şanlı Türk tarihinin bir özeti niteliğinde olduğunu ifade eden Lekesiz, zaferin, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yazılmış çok büyük bir destan olduğunu kaydetti.
     Resepsiyona, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mehmet Ali Ediboğlu, Refik Eryılmaz, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, parti temsilcileri, askeri erkan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. Yıl Dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER