Büyükşehir Belediyesinden Sarıkamışlı öğrencilere yardım

Büyükşehir Belediyesinden Sarıkamışlı öğrencilere yardım


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin Sarıkamışlı öğrenciler için başlattığı kıyafet yardımı kampanyasına destek verdi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin Karsın Sarıkamış ilçesinde eğitim gören ilkokul öğrencileri için başlattığı kıyafet yardımı kampanyasına destek verdi.
     Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sarıkamışlı öğrencilere, kıyafet, gıda ve kırtasiye malzemesi göndererek, öğrencileri sevindirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turgay Genç, yardım malzemelerini İletişim Fakültesi Dekanı Pof. Dr. Bilal Arıka teslim etti.
     Başkan Vekili Genç, Bu kampanya bizleri çok duygulandırdı. Kampanyayı başlatan öğrencilere teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de gerekli yardımları yapmaya çalıştık. Yardımlar gerekli yerlere ulaşacaktır dedi.
     Dekan Bilal Arık ise üniversite olarak sosyal konularda duyarlı olmaya çalıştıklarını, öğrencilerin başlattığı kampanyanın her kesimden destek gördüğünü kaydetti. Toplanan yardımlar, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından Sarıkamışlı öğrencilere teslim edilecek.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden Sarıkamışlı öğrencilere... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER