Büyükşehir Belediyesi, 43 muhtarlığa bilgisayar ve

Büyükşehir Belediyesi, 43 muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı hediye etti -Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Bursa Türkiyeye değil, dünyaya örnek konumda


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 43 muhtarlığa özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 250yi aşkın muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez Osmangazi, Mudanya ve Gemlikteki 43 mahalle ve köy muhtarlıklarına 40 bilgisayar ve 34 yazıcı hediye ettiği bildirildi.
     Merinos Parkındaki Gölpark Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım töreni, muhtarlardan büyük ilgi gördü.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlıkların devletin temsilcisi ve halkla ilk temas noktası olduğunu söyledi. Vatandaşa hizmet etmenin önemine vurgu yapan Altepe, Bugün muhtarlarımızın ihtiyaçlarını kolaylaştıracak bir hizmeti daha gerçekleştiriyoruz. Halkla yüz yüze olan muhtarlarımızın mahalle ve köylerindeki sıkıntılarını çözmeleri önemli. Bursalılara en iyi hizmeti verebilmeleri için muhtarlıkların da teknolojik altyapıya sahip olmaları gerekiyor. Bizler de muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda bilgisayar dağıtımlarımıza devam ediyoruz diye konuştu.
     Bursa için güzel idealleri olduğunu da anlatan Altepe, Bursa Türkiyeye değil, dünyaya örnek konumda. Bursalılar da Bursanın güzelliğinin ve nimetlerinin farkında. Hedefimiz, daha yaşanabilir, daha kaliteli ve daha çağdaş bir kente ulaşmaktır şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından muhtarlara bilgisayarlarını dağıtan Altepe, tören sonunda da muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi, 43 muhtarlığa bilgisayar ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER