Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - İzmir Adanalılar Güçbirliği Vakfı Başkanı Arif Kayakşu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Aldırmaz, İzmir Adanalılar Güçbirliği Vakfının yanında olduklarını belirterek, dernek yönetiminde bayanların olmasının önemli olduğunu söyledi.
     Aldırmaz, Adanalıların her yerde birbirini çok sevdiğini ifade ederek, Hanımlarla yola çıkmışsınız. Bu çok güzel. Çünkü hanımların destek görmediği hiçbir şey başarılı olamaz. Nisan ayında Portakal Çiçeği Festivali yapıyoruz. Sonbaharda da Altın Koza Film Festivalimiz var. Sizleri aramızda görmek isteriz. Ayrıca biz de sizin etkinliklerinizde yanınızda olacağız dedi.
     Kayakşu ise 12 Ocakta İzmirde Kurtuluş Balosu düzenlediklerini ve İzmirdeki Adanalıları bir araya getirdiklerini belirterek, Sayın Aldırmaz da bizi yalnız bırakmadı. İzmire gelerek gecemize katıldı, bize güç verdi. Amacımız Adanalılara ve Adanaya hizmettir. Bundan sonra daha iyisini yapmaya çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER