Büyükşehir Belediyesi caddeleri ağaçlandırıyor

Büyükşehir Belediyesi caddeleri ağaçlandırıyor


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan caddelerin orta refüjlerini ağaçlandırarak, kentin yeşil dokusunu koruyor.
     Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalyanın yeşil dokusunu korumak için ağaçlandırma seferberliğini sürdürüyor. Altyapı çalışması tamamlanan caddelerin orta refüjleri ağaçlandırılıyor.
     Sütçüler Caddesinde yapılan kanalizasyon çalışmasından sonra orta refüje baştan sona ağaç dikildi. Gürsu Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarında da doğalgaz çalışmasından sonra orta refüjde ağaçlandırma çalışması yapıldı.
     Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalar kapsamında çeşitli caddelere binin üzerinde sokak benjamini, turunç ve Peru zakkumu dikildiğini açıkladı. Ayrıca refüjlerin sulama sisteminin yenilendiğini de belirten yetkililer, yeşillendirilen alanların canlılığını uzun süre koruyabilmesi için geleneksel sulama yöntemlerinin yerine modern sulama sistemine geçildiğini kaydetti.
     Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 49. Antalya Altın Portakal Film Festivalinin gerçekleşeceği Antalya Kültür Merkezi ile Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezinin çevresinde peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi caddeleri ağaçlandırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER