Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi açıldı

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi açıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince yaptırılan bin 300 kişilik kültür ve sanat merkezi açıldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, merkezin açılışına Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Açılışta konuşan Vali Yılmaz, yapılan kültür ve sanat merkezinin Kayseriyi diğer kentlerden daha farklı kıldığını belirtti.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Özhasekiyi tebrik eden Vali Yılmaz, kültür ve sanat merkezinin hayırlar ve mutluluklar getirmesi dileğinde bulundu.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki ise, amaçlarının kenti cazibe merkezi haline getirmek olduğunu belirtti.
     Şehirlerin de insanlar gibi ömürleri olduğunu vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti:
     Şehirler de doğar, büyür, gelişir ve yok olur. Bizim amacımız son yıllarda çok büyük bir gelişim trendi yakalayan Kayseriyi her alanda çok daha ileriye götürmek. İstiyoruz ki, bu şehirde yaşayan insanlar, huzur bulsun, mutlu olsun ve yaşadığı şehirle iftihar etsin. Tüm amacımız ve çalışmalarımız bu yönde. Bu salonun yapımında emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından TRT Akşam Sefası ekibi, açılışı yapılan merkezde konser verdi.
     Salonu tamamen dolduran seyircilere keyifli dakikalar yaşatan ekip adına duygularını dile getiren Alp Arslan, İstanbulda bile nadir bulunan bir salonun Kayseriye kazandırıldığına dikkat çekti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER