Büyükşehir Belediyespor 8de 8 yaptı

Büyükşehir Belediyespor 8de 8 yaptı -Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Ankara Demirspor maçındaki galibiyetle ligde oynadığı 8 maçı da kazanmış oldu -Futbol Şube Sorumlusu Doğrul: Liglerin puan kaybetmeyen tek takımıyız


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, dün deplasmanda oynadığı Ankara Demirspor maçında aldığı galibiyetle 8de 8 yaptı.
     Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Kayseri Şekerspor, Gölcükspor, Siirtspor, Orhangazispor, Tekirovaspor, Kastamonuspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçlarının ardından dün deplasmanda oynadıkları Ankara Demirspor maçından da 3 puanla ayrılan taraf olduklarını hatırlattı.
     Ankara Demirspor maçına sakatlıkları süren forvet oyuncuları Hakan ile Canerden yoksun çıktıklarını bildiren Doğrul, ancak bu oyuncularının yerine görev alan futbolcuların da çok başarılı performans ortaya koyduğunu söyledi.
     Doğrul, Ankara Demirspor karşısında maç boyunca oyun kontrolünün kendi takımlarında olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu kuramadık. Çünkü rakibimiz Ankara Demirspor çok dirençli bir oyun ortaya koydu. Ligde bugüne kadar oynadığımız en zorlu maçımız oldu. Ama buna rağmen oyuncularımız yılmadan çok iyi mücadele ettiler ve rakibe pozisyon vermediler. Maç süresince rakibe önemsiz bir iki pozisyon dışında fırsat vermedik. Oyuncularımızın devre arasında teknik heyetin verdiği taktiği ikinci yarıda uygulaması sonucu çok daha etkili olduk. Maçın ikinci yarısı deyim yerindeyse tek kale maça döndü. Ancak bunlardan sadece birini gole çevirdik. Aslında maçtan farklı da galibiyet alabilirdik. Teknik heyet ve oyuncularımızı göstermiş oldukları performans nedeniyle kutluyoruz.
     Ankara Demirspor maçında alınan 3 puanla ligde puan kaybetmeden yollarına devam ettiklerini vurgulayan Doğrul, Ankara Demirspor galibiyetiyle 8de 8 yapmış olduk. Liglerin puan kaybetmeyen tek takımıyız. Biz sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Oyuncularımız da sergiledikleri üstün performansları sayesinde 3 puana ulaşıyor. Bu galibiyet zinciri teknik heyet ve oyuncularımızın başarısıdır. Bütünleşen bir takım kurduk diye konuştu.
    
     -Hakan 5 ay forma giyemeyecek
    
     Doğrul, sakatlanan forvet Hakan Akmanın ön çapraz bağlarının koptuğunu, bu nedenle sakatlığının uzun süreceğini kaydederek, Kısa süre sonra ameliyat olacak. Bu nedenle yaklaşık 5 ay takımdan uzak kalacak. Kaliteli oyuncumuzun sakatlığı nedeniyle üzüntülüyüz. Canerin durumu iyi. 10 gün sonra çalışmalara katılacak dedi.
     Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, pazar günü sahasında oynayacağı Belediye Vanspor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmayla başlayacak.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyespor 8de 8 yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER