Çadır kentteki yangın

Çadır kentteki yangın -İslahiyedeki çadır kente çıkan yangında ağır yaralanan Suriyeli çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti


GAZİANTEP (A.A) - İslahiye ilçesinde, Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kentte çıkan yangında ağır yaralanan çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
     Alınan bilgiye göre, çadır kentte çıkan yangında ağır yaralanan ve Adana Numune Hastanesine sevk edilen 4 yaşındaki Muhammet Şaar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şaarın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra İslahiye Devlet Hastanesi morguna getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında anne Ümeyye ve baba Ahmet Şaar, gözyaşına hakim olamadı.
     Şaarın cenazesi daha sonra toprağa verilme üzere yakınlarınca, Hatayın Yayladığı ilçesine götürüldü.
     Bu arada hastane önünde cenazeyi bekleyen ve üzgün oldukları gözlenen Suriyeli anne ve baba, çocuklarının dün ambulansla hastaneye nakledilmesini fotoğraflayan gazetecinin makinesinden fotoğrafına son kez baktı.
     İslahiyedeki çadır kentte dün elektrik ocağından kaynaklandığı tahmin edilen bir yangın meydana gelmiş, olayda ağır yaralanan 4 yaşındaki Muhammed Şaar, İslahiyedeki ilk tedavisinin ardından Adanaya sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Çadır kentteki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER