Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfada -Çelik: "Değerlerimizi milletimize ve dünyaya anlatmak konusunda geç kalmışız"


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Değerlerimizi milletimize ve dünyaya anlatmak konusunda geç kalmışız" dedi.
     Çelik, Şanlıurfa Kültür Günlerinin açılışında yaptığı konuşmada, kentin sadece Türkiyede değil dünyada da ön plana çıkmaya başladığını söyledi.
     Şehre gelenlerin "zaman tünelinde yolculuk" yaptığını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
     "Şanlıurfa insanı tarihin derinliklerine götürür. Aslında gez dünyayı demişler de bana göre gerisini eksik getirmişler. Bence gez dünyayı gör Urfayı olması gerekiyor. Gez dünyayı gör Urfayı noktasına gelmemiz için yapmamız gerekenler var. Değerlerimizi milletimize ve dünyaya anlatmak konusunda geç kalmışız. Bunun için atılması gereken adımlardan bir tanesi bu etkinlikleri yaygınlaştırmak. İkincisi bu etkinliklerden dolayı Şanlıurfaya teşrif edecek olan bütün dünya insanına da ev sahipliyi yapabilecek alt yapı hizmetlerini gerçekleştirmek. Çünkü otellere ve alt yapı hizmetlerine ihtiyacımız var."
     Çelik, organizasyonun gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliği gerçekleştirenlerin daha büyük hedeflerin de olduğuna inandığını belirtti.
     Daha sonra fotoğraf sergisini gezen Bakan Çelik, açılışı yapılan kermesteki yiyeceklerin tadına baktı, kadınlarla sohbet etti.
     Özel Çağlayan Okulları Kültür Merkezinin açılışına da katılan Bakan Çelik, merkezin kentteki önemli bir açığı dolduracağına inandığını dile getirdi.
     Bakan Çelikin programlarına Vali Celalettin Güvenç, AK Parti milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar ve Halil Özcan da eşlik etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın - Halil Fidan / Rauf Maltaş / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER