Çanakkalede kentsel dönüşüm

Çanakkalede kentsel dönüşüm -Belediye Başkanı Gökhan: Kentsel dönüşüm, katılımcı bir şekilde yürüyecek


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentsel dönüşümü katılımcı bir şekilde yürüteceklerini bildirdi.
     Gökhan, Çataltepeliler Derneğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, kentsel dönüşümde, konut sahiplerinin haklarının korunacağını söyledi.
     Hiç kimsenin, bulunduğu mevkiden ayrılmadan projelerin sonuçlandırılmasını amaçladıklarını belirten Gökhan, şöyle konuştu:
     Üstüne para vermeyin istiyoruz. Bizim niyetimiz kimseyi yerinden yurdundan ayırmak değil, sağlıklı yapılara vatandaşlarımızı yerleştirmek. Aynı mevkiyi sağlayalım, aynı metrekarede ev tahsis edelim diye bu proje üzerinde aylardır çalışıyoruz. Belediye rant yeri değil, fedakarlık yeridir. Belediyenize güvenin. Kentliyle sık sık bir araya geliyoruz. Bu alanların sağlıklı yapılara sahip alanlar olarak kente kazandırılmasını hedefliyoruz. Konunun uzmanı insanlarla çalışıyoruz. Sizlerin lehine bu projeye neler katabiliriz- Ona bakıyoruz. Projeye sizlerle oturup hep birlikte karar vereceğiz. Kentsel dönüşüm, katılımcı bir şekilde yürüyecek.
     Toplantıya, Belediye Meclisi üyeleri Cem Belli, Muharrem Erkek, Fatma Sağlam Olcaytu, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Özleyiş Çetin, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural ile dernek üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Çanakkalede kentsel dönüşüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER