Çanakkaledeki toprak kayması sonucu çöken yol

Çanakkaledeki toprak kayması sonucu çöken yol -Sabah saatlerinde bir bölümü çöken yolun tamamı, alt bölümde bulunan ve yeni yapılan viyadüğün üzerine çöktü -Çanakkale-İzmir karayolundaki ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede, bir süre önce toprak kayması meydana gelen Çanakkale-İzmir karayolunun Erenköy beldesi bağlantı yolunda sabah saatlerinde yaşanan çökmenin ardından yolun tamamı, alt bölümde bulunan ve yeni yapılan viyadüğün üzerine çöktü.
     Çökme meydana gelen yolun trafiğe kapatılmasının ardından olay yerinde incelemelerini sürdüren ekipler, viyadüğün ayaklarının kayma sonucu zarar gördüğü ihbarını aldı. Ekiplerin viyadük ayaklarında inceleme yaptığı sırada sabah saatlerinde bir bölümü çöken yol viyadüğün geliş şeridinin üzerine kaydı.
     Bunun üzerine Çanakkale-İzmir karayolu geçici olarak trafiğe kapatıldı.
     Kara yolları teknik ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından yolun açık olan bölümünün tek şeritli olarak kullanılabileceği emniyet ve jandarma trafik ekiplerine rapor edildi.
     Kontrollü geçiş yapılacak yolda geçici kapanmaların yaşanabileceği, toprak kayması ve çökmenin devam etmesi durumunda yolun tekrar trafiğe kapatılabileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Çanakkaledeki toprak kayması sonucu çöken yol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER