Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı -Bartın Valisi Savur: -Şehitlerimizin vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür


BARTIN (A.A) - Bartın Valisi Bülent Savur, şehitlerin vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değerinin, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyük olduğunu bildirdi.
     Savur, Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde her türlü fedakarlıkta bulunabileceğini belirtti.
     Milletin gönlünde daimi yerini alan şehitlerin, ülkenin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması ve vatana hizmet etmek için canlarını feda ettiklerini ifade eden Savur, şunları kaydetti:
     Bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimizin, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Türk vatanının ve milletinin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER