Cankurtaran kursu sona erdi

Cankurtaran kursu sona erdi -Erzurumda düzenlenen cankurtaran kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen cankurtaran kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fatih Çintimar, yüzme havuzunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sualtı Sporları Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğiyle verilen kursa 16 kursiyerin katıldığını belirtti.
     Bu kursiyerlerin tamamının başarılı olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Çintimar, kursa katılanlara bronz can kurtarma sertifikası verildiğini belirterek,şöyle konuştu:
     Benim sizlere tavsiyem bu eğitimlerle yetinmeyin. Açılacak diğer kurslara da katılarak bronz sertifikanızın derecesini yükseltin. Bölgemizde bu tür eğitimlerin ve sertifikaların önemini gelecek yıllarda daha iyi anlayacaksınız. Kendinizi daha çok geliştirin ve insan hayatı için çok önemli olan can kurtarma konusunda daha çok tecrübe edinmeye çalışın. Hepinizi bu kursu başarıyla bitirdiğiniz için kutluyorum.
     Sualtı Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Köksal Kaçmaz da kursta başarı göstererek sertifika alan kursiyerlerin bölge için bir kazanç olduğunu ifade etti.
     Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Cankurtaran kursu sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER