Çapa makinesine kaptırdığı bacağı dikildi

Çapa makinesine kaptırdığı bacağı dikildi -Manavgatta çapa makinesine kaptırdığı bacağı kopma derecesine gelen kişi, hava ambulansıyla getirildiği Konyada bacağı dikilerek sağlığına kavuştu


KONYA (A.A) - Antalyanın Manavgat ilçesinde çapa makinesine kaptırdığı bacağı kopma derecesine gelen Emrullah Koç (50), hava ambulansıyla getirildiği Konyada bacağı dikilerek sağlığına kavuştu.
     Özel Medicana Konya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, hastanın Manavgatta bacağının çapa makinesine kapılması sonucu, diz seviyesinde kopma derecesinde yaralanma olduğunu söyledi.
     Hastanın, dizin üstündeki uyluk kemiği ve altındaki kaval kemiği ile ayak bileğinde kırık ve çıkıklar olduğunu belirten Öğün, yaralının hastaneye geldiğinde diz seviyesindeki kan damarlarının koptuğunu, yapılan ameliyat sonucu kopan damaların tamir edildiğini ifade etti.
     Hasta Emrullah Koç ise ameliyatla tekrar sağlığına kavuşmasından duyduğu sevinci dile getirdi.
     Evin önünde çapa makinesiyle ağaçların arasını çapalarken, pantolonun paçasını makineye kaptırdığını anlatan Koç, "Kurtarma şansım olmadı. Motor durdu ancak o şekilde kurtuldum. Hava ambulansıyla Konyadaki hastaneye geldim. Çok iyi bir müdahaleyle sağlığıma kavuştum. Durumum gün geçtikçe daha iyiye gidiyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Çapa makinesine kaptırdığı bacağı dikildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER