Çarşambaya Sosyal Hizmet Merkezi

Çarşambaya Sosyal Hizmet Merkezi


SAMSUN (A.A) - Çarşamba ilçesine Aile ve Politikalar Sosyal İl Müdürlüğü kanalıyla Sosyal Hizmet Merkezi yapılacağı bildirildi.
     Kaymakamı Caner Yıldız, yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kanalıyla, Çarşamba Belediyesinin tahsis ettiği Adaparkta bulunan bu arsada Sosyal Hizmetler Merkezi ile İdare Merkezi yapılacağını söyledi.
     Çarşamba Belediyesi tarafından tahsis edilen 2 bin 700 metrekare alana ayrıca yaşlılar için de bir rehabilitasyon merkezi yapılacağını belirten Yıldız, "Yaşlılarımız her gün evlerinden alınarak buralarda günlük bakım ve rehabilitasyon hizmeti alacaklar" dedi.
     Erkek çocukları için de Sevgi Evleri yapacaklarını dile getiren Çarşamba Kaymakamı Yıldız, şunları kaydetti:
     "Bu projelerimizin dışında Çarşamba Belediyesi tarafından şehir merkezinin 3 kilometre dışında 10 bin metrekarelik bir alana da erkek çocukları için Sevgi Evleri yapacağız. Bu projelerimizi hayata geçirdiğimiz zaman Çarşamba sosyal hizmetler konusunda büyük ilerlemeler kaydedecektir. Bu projenin ihalesi programa göre ilerleyecektir ve en kısa zamanda inşallah binaların yapımına başlanacaktır."
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çarşambaya Sosyal Hizmet Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER