Çarşıbaşı Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları

Çarşıbaşı Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları


TRABZON (A.A) - Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, ilçede kurulması planlanan Küçük Sanayi Sitesinin kamulaştırma çalışmalarında sona gelindiğini bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı açıklamada, ilçenin Merkez Mahallesindeki 15 dönümlük araziye kurulması düşünülen Küçük Sanayi Sitesi için TOKİ tarafından başlatılan kamulaştırma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, Ancak kamulaştırma yapılan arazide istimlak bedellerine itiraz edenler ve mahkemeye gidenler oldu. Şimdi bu mahkemelerin sonucunu bekliyoruz. İtirazların sonuçlanmasının ardından Küçük Sanayi Sitesinin projesi hazırlanacak ve ihalesi yapılacak dedi.
     Küçük Sanayi Sitesinin tamamlanması halinde Çarşıbaşında önemli bir eksikliğin giderileceğini ifade eden Yılmaz, İlçemizde küçük sanayi işlerini yapan esnafımız maalesef dağınık bir yapıda hizmet veriyor. Bazıları apartmanların altında hizmet veriyor. Zaman zaman da şikayetler oluyor. Bu durumdan hem esnaf hem de vatandaşımız rahatsız. Esnafımıza daha iyi koşullarda hizmet ve iş üretme imkanı tanıyacak olan Küçük Sanayi Sitesini tamamlayıp ilçemizin hizmetine sunmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Aydın Gelleci
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Çarşıbaşı Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER