Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen:

Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen: -Filyos Vadisinde kamulaştırma çalışmaları devam ediyor


ZONGULDAK (A.A) - Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Vadisinde kamulaştırma çalışmaları devam ediyor dedi.
     Gülşen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin yerel yöneticileri olarak Filyos Karma Endüstri Bölgesinde tahsislerin kısa sürede yapılması için yapılan tüm çalışmalara destek verdiklerini söyledi.
     Filyos Vadisinde Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığına bağlı kamulaştırma heyetinin 2 gün arazi ve bilgi toplama çalışmaları yapacağını anlatan Gülşen, şöyle konuştu:
     Filyos Vadisinde ilan edilen Karma Endüstri Bölgesi içinde kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. İlan edilen alan içerisinde kısmi olarak da Milli Emlak Genel Müdürlüğünce kamulaştırılma çalışmaları yapılmaktadır. Çok yakın zamanda neticelendirilip Endüstri Bölgemiz bir bütünlüğe kavuşturulacaktır. Daha önce yapılan nazım imar palanları dahilinde sorunlu olmayan alanlarda sanayiciye yer tahsisi yapılabilecektir. Kamulaştırma biter bitmez yaklaşık 610 hektarlık alanda imar ve teknik çalışmalar yapılacak ve kurum görüşleri toplanacak. Altyapı çalışmaları işlerlik kazanacaktır. Ayrıca bu alan içinde göçmen kuşların yuvalanacağı 500 dönümlük sazlık ve göl alanı olacak.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER