Çaykara Kaymakamı Atay, vatandaşlara veda etti

Çaykara Kaymakamı Atay, vatandaşlara veda etti


TRABZON (A.A) - İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, vatandaşlara veda etti.
     Atayın, 7 Ağustostaki kararname ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanması nedeniyle Çaykara ilçesi Uzungöl beldesinde bir veda etkinliği düzenlendi.
     Etkinliğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün, Of Belediye Başkanı Murat Saral ile belde belediye başkanları, hakim ve savcılar ile Çaykaralılar katıldı.
     Atay, buradaki konuşmasında, 2 yıldır görev yaptığı Çaykaradan ayrıldığını belirterek, Çaykaradan ayrıldığım için üzgünüm ancak sizler gibi çok değerli dostlar kazandığım için mutluyum. Bundan sonraki görev yerimiz Ankara. Artık Ankarada bir kardeşiniz, bir eviniz var. Kapım her zaman siz değerli dostlarıma açık olacak. Hakkınızı helal edin dedi.
     Konuşmalar sonrası Çaykara Belediye Başkanı Gedikoğlu, Ataya Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti. Ataya, katılımcılar da çeşitli hediyeler verdi.
     Etkinlik, yöresel sanatçıların katıldığı müzik ve eğlence programıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Çaykara Kaymakamı Atay, vatandaşlara veda etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER