Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Baltacı:

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Baltacı: Manisaspor maçını kazanarak iç sahada kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde pazar günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizesporda, futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı, Manisaspor maçını kazanarak iç sahada kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini söyledi.
     Baltacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rizedeki hazırlıklarını tamamladıklarını, kafilenin Manisaya hareket ettiğini belirterek, İzinli olarak ülkesine giden Uche Kalu Manisaspor maçında bizimle olamayacak. Babasının ölümünün ardından ülkesi Nijeryada düzenlenecek törene katılacak. Onun dışında eksik futbolcumuz yok. 20 kişilik kafilemiz maç gününe kadar hazırlıklarını Manisada sürdürecek dedi.
     Manisasporun Süper Lig hedefinde güçlü bir takım olduğunu ifade eden Baltacı, Rakibimiz, çok iyi mücadele eden güçlü bir ekip. Son haftalarda sonuç olarak daha iyi işler yapıyorlar. Biz ise son üç haftada istediğimiz sonuçları alamadık. Kendi sahamızda oynadığımız iki maçta 4 puan kaybettik. Manisaspor maçını kazanarak iç sahada kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz diye konuştu.
     Baltacı, Manisaspor maçında Manisada ve civar illerde bulunan Karadenizlilerden maça gelerek, takıma destek vermelerini istedi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Baltacı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER