Çeşmede bir teknenin alabora olması

Çeşmede bir teknenin alabora olması -Denizde bulunan cesedin, kaybolan Bülent Tutala ait olduğu belirlendi


İZMİR (A.A) - Çeşme ilçesinde, bir teknenin alabora olması sonucu kaybolan Bülent Tutalın (39) eşkaline uyan cesedin, Tutala ait olduğu belirlendi.
     Urla Devlet Hastanesine gelen Tutalın yakınları, arama çalışmalarına katılan helikopter tarafından 3 kilometre açıkta tespit edilerek denizden çıkartılan ve Urla Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin Tutala ait olduğunu teşhis etti.
     Tutalın kuzeni Özcan Tutal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bülent Tutalın denizi çok sevdiğini ve hemen hemen her hafta balığa çıktığını belirterek, çok üzgün olduklarını anlattı.
     Bülent Tutalın gıda çarşısındaki bir şirkette şoförlük yaptığını, evli ve Behir adında 3 yaşında çocuğu olduğunu dile getiren Özcan Tutal, gıda çarşısında çalışan eşi Burcunun ikinci çocuklarına hamile olduğunu söyledi.
     Kazada yaşamını yitiren Tutal ile İzmir Gıda Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cinstaşın cesetleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
     Çeşme ilçesinde 3 kişinin bulunduğu bir balıkçı teknesinin alabora olması sonucu, İzmir Gıda Çarşısı esnafı Mehmet Selami Bağcı kendi imkanlarıyla kurtulmuş, kayıp olan iki kişiden İzmir Gıda Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cinstaşın cesedine dün gece ulaşılmış, sabah saatlerinde devam eden arama çalışmalarında da helikopter tarafından 3 kilometre açıkta tespit edilen bir ceset denizden çıkartılmıştı.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Halil Şahin / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çeşmede bir teknenin alabora olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER