Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonda

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonda -Bayraktar, iki ayrı düğünde nikah şahitliği yaptı


TRABZON (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonda iki ayrı düğünde nikah şahitliği yaptı.
     Bakan Bayraktar, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde Jale Şahin ve Fatih Altıntaş çiftinin nikah törenine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini de yapan Bayraktar, yaptığı konuşmada, düğünlerin Türk halkının gelenekleri arasında yer aldığını, düğünlere icabet etmek gerektiğini de vurgulayarak, şunları söyledi:
     Bugün, burada bulunan çiftin en mutlu günleri. Dünya evine giriyorlar, yeni bir yuva kuruyorlar. Bizim geleneklerimizde hem moral hem de manevi değerlerimizde, İslami yapımızda aile kutsal bir varlıktır. Sevgi esastır ama sevgiden daha önemlisi saygıdır. Birbirlerine ve büyüklerine saygı çok önemli. Büyüklerine karşı saygı ve hoşgörüyü eksik etmemeliler. Zor günlerde kırgınlıklarda, kızgınlıklarda birbirini desteklemek en önemli unsurdur. Sevgi olmadan çiçek açmaz ama sevgiden öteye bir evde eşler arasında saygı kaybolursa tadı kaçar.
     Bayraktar, çiftin nikah cüzdanını geline verirken, Başbakanımızın dediği gibi en az 3 çocuğunuzun olmasını istiyorum dedi.
     Erdoğan Bayraktar daha sonra aynı yerde kıyılan Nurdan Alkan ve Fatih Aksunun da nikahına katılarak, şahitlik yaptı.
     Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunun kıydığı nikah törenlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu da nikah şahidi oldu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER