Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonda:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonda: -Milletle iktidara geldikten sonra kucaklaşmayan, havasını alır. Biz milletle ve teşkilatlarımızla kucaklaşmaya gayret ediyoruz, bu daha da artacak -Bizim çekirdeğimiz İslamiyet


TRABZON (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, millet ve teşkilatları ile kucaklaşmaya gayret ettiklerini belirterek, Milletle iktidara geldikten sonra kucaklaşmayan, havasını alır dedi.
     Bakan Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, İslamiyetin dünyayı şereflendirmesi ve insanlığa ışık getirmesinin Türkler sayesinde olduğunu belirterek, Selçuklu ve Osmanlının İslamiyeti tebliğ etmeye başlamasıyla dünyanın en huzurlu dönemlerinin yaşanmaya başladığını ifade etti.
     Yıllarca iktidarda kalmanın zorluğuna işaret eden Bayraktar, Bu ülkede bu vatanının gerçek evlatları olan Türk, Kürt, Laz ve Çerkez, Yemende, Kafkasyada ve her yerde çarpışırken, İstanbulda Türkiyeyi işgal etmekte olanlarla kadeh tokuşturanlar sonra zengin oldular. Türkiyenin nimetlerini paylaştılar, acıdır bu. Ama Türkiye son 10 yılda, sizin sayenizde kalkınıyor. Öyle kolay değil. İktidar ateşten gömlektir. 10 yıl iktidarda olacaksınız, bu salonu böyle dolduracaksınız öyle kolay değil dedi.
     Bayraktar, Türkiyenin kalkınıp ve gelişerek dünyaya da bir mesaj verdiğini söyleyerek, Kökümüze, özümüze ve milli benliğimize uygun bir şekilde kalkınmaya ve gelişmeye çalışıyoruz. Fakat şimdi o melun ve kötü emeller Türkiyeyi kuşatmak istemekte diye konuştu.
    
     -Çekemeyen düşmanlar patlasın
    
     Türkiyenin millet sayesinde kalkındığına işaret eden Bayraktar, şöyle devam etti:
     Biz bütünleşeceğiz, kaynaşacağız ve birbirimize sarılacağız. Ufak tefek meselelere bakmayacağız. Milletle iktidara geldikten sonra kucaklaşmayan, havasını alır. Biz milletle ve teşkilatlarımızla kucaklaşmaya gayret ediyoruz, bu daha da artacak. Bu Türkiyenin sayesinde oluyor. Güzel ve dünyanın örnek aldığı bir liderimiz var. Çekemeyen düşmanlar patlasın. Bizim çekirdeğimiz İslamiyet, bizim çekirdeğimiz peygamber efendimizdir. Bizim çekirdeğimiz ve önderimiz Ebubekir Sıddıktır. Biz Türküz ama evvela Müslümanız. Bizim birliğimiz budur.
    
     -Trabzondaki kentsel dönüşüm projeleri-
    
     Trabzondaki kentsel dönüşüm projelerine de değinen Bayraktar, Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işidir. Trabzonda Zağnos Deresinde kamulaştırma bedelleri 300 milyon lira. Devletin Trabzona yaptığı iştir bu. Tabakhane, Çömlekçi, Pelitli, Ortahisar ve Ayasofyayı da yapacağız. Siz bize dua ettikçe bunlar olacak. Allah şaşırtmasın, gurur kibir vermesin diyeceksiniz, biz şaşırmayacağız. İktidar insanı sarhoşluğa götürür, insanı şaşırttırır. Allah şaşırtmasın. Bu dönem Allahın izniyle Trabzona farkındalık yaşatacağız, göreceksiniz. Yeter ki ufak tefek meselelere takılmayalım, birbirimizi kırmayalım dedi.
     Erdoğan Bayraktar, daha sonra beraberindeki AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Trabzon milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Faruk Nafız Özak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile partililerin bayramını kutladı.
     Bakan Bayraktarın, programında olan ve bugün düzenlenen Maçka ve Tonya ilçelerindeki festivallere, diğer programlarının yoğunluğu yüzünden katılamayacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Tuncay Bekar
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER