CHPde yerel seçime hazırlık toplantısı

CHPde yerel seçime hazırlık toplantısı -CHP Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerine hazırlık ve değerlendirme toplantısı düzenledi


SİVAS (A.A) - CHP Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerine hazırlık ve değerlendirme toplantısı düzenledi.
     CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Sivasta özelleştirilen kurumlardan bahsederek, özelleştirmeler sonucunda kentte işsizliğin artacağını savundu.
     Türkiyenin son 10 yılına da değerlendiren Özdemir, Ülkede yaşayan herkesin sorunlarının ortam çözüm noktası Cumhuriyetin kuruluş felsefesidir. Eğer biz bu ülkede demokrasiyi düzeltebilirsek, görev dağılımındaki adaletsizliği, işsizliği çözebilirsek inanıyorum ki bu ülkede herkesin sorunları çözülür. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran partidir. Cumhuriyetin temel değerlerine ve Misakı Milli sınırlarına sahip çıkmak herkesten önce Cumhuriyet Halk Partisinin görevi olması gerekiyor diye konuştu.
     CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu ise parti olarak Sivasta yeniden eski güçlü günlerine dönmek zorunda olduklarını belirterek, Sivası biz 30 yıldır bu arkadaşlara teslim ettik, artık emaneti geri alma günü gelmiştir dedi.
     CHP Merkez İlçe Başkanı Adem Keser de yönetime geldikleri ilk günden itibaren söylemden çok eylemi esas aldıklarını aktardı. Keser, Hedefimiz önümüzdeki yerel seçimlerde bugüne kadar görülmemiş bir başarı yakalamaktır. İktidara giden yol, yerel seçimleri kazanmaktan geçmektedir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHPde yerel seçime hazırlık toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER