CHP Aydın Milletvekili Aydın:

CHP Aydın Milletvekili Aydın: -"18 Mayısta Demokrasi, Özgürlük ve Barış Mitingine partili partisiz herkesi bekliyoruz"


AYDIN (A.A) - CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, 18 Mayısta düzenlenecek Barış, Demokrasi ve Özgürlük Mitingine katılım çağrısı yaptı.
     Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şeni makamında ziyaret eden Aydın, şehirde tarihi bir miting yaşanacağını kaydederek, şunları söyledi:
     "18 Mayısta Demokrasi, Özgürlük ve Barış Mitingine partili partisiz herkesi bekliyoruz. Türkiye çapında başlattığımız alana inme, sahaya inme ve Türk halkıyla memleketimizin içinde bulunduğumuz sıkıntıyı, sorunları halkımızla paylaşılması ve bunların çözümüyle ilgili süreci başlatma anlamında halkımızla buluşmak için böyle bir yöntemi uygun gördük. Aydından Demokrasi, Özgürlük ve Barış Mitingini başlatıyoruz. Biz, yurtta sulh cihanda sulh ilkesine bugünkü iktidarın yorumladığı gibi yorumluyoruz. Yurtta sulh demekle gerçekten iç barışımızı sağlamak istiyoruz. Birilerin icazıyla göstermelik iç barış sağlamayı doğru bulmuyoruz. Cihanda sulh sözündeki gibi, dünyada hem bizimle ilgili olan hem bizimle ilgili olmayan yerlerde de dahil barışın sağlanması, insanoğlunun huzurlu, güven içinde yaşayabilmesi için barış istiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunların çözümü için CHP olarak her zaman barıştan yanayız."
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber CHP Aydın Milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER