CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: -Karşımızda cumhuriyetin bugüne kadar ortaya koyduğu ne varsa bunların tümüyle rövanşist bir anlayış içerisinde hesaplaşmaya çalışan kadrolar var


ANTALYA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın Karşımızda cumhuriyetin bugüne kadar ortaya koyduğu ne varsa bunların tümüyle rövanşist bir anlayış içerisinde hesaplaşmaya çalışan kadrolar var dedi.
     Günaydın, Manavgatta Belediye Gençlik Merkezinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, son 10 yılda Türkiyede yapılan çalışmaları eleştirdi.
     CHPli belediyelere yönelik haksız operasyonlar yapıldığını öne süren Günaydın, bunların takipçisi olduklarını kaydetti.
     Antalyada Muratpaşa, Manavgat ve Gazipaşa Belediyelerine de baskınlar yapıldığını kaydeden Günaydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözenin 16 ay bu zulmü yaşadığını ifade etti.
     Türkiyenin önemli bir süreçten geçtiğini dile getiren Günaydın, Karşımızda cumhuriyetin bugüne kadar ortaya koyduğu ne varsa bunların tümüyle rövanşist bir anlayış içerisinde hesaplaşmaya çalışan kadrolar var diye konuştu.
     Türkiye Cumhuriyetinin, emperyalizmin boyunduruğundan Atatürkün milliyetçilik anlayışının birleştiriciliği sayesinde kurtulduğunu söyleyen Günaydın, milliyetçiliğin ayaklar altına alınamayacak kadar değerli olduğunu dile getirdi.
     CHPnin 6 oku bulunduğunu ve bu okların hepsinin değerli olduğunu anlatan Günaydın, Altı oka saldırmakla kalmıyorlar, kutsal değerlerimizi de sürekli istismar konusu yapıyorlar dedi.
     Konuşmaların ardından Günaydın ve beraberindekiler, butona basarak, Manavgat Belediyesi tarafından yapılan Belediye Gençlik Merkezinin temel atma işlemini gerçekleştirdiler.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER