CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı: CHP olarak ülke sorunlarının çözümüne karşı somut önerilerimiz ve politikalarımız var


TRABZON (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, parti olarak ülke sorunlarının çözümüne karşı somut önerileri ve politikaları olduğunu söyledi.
     Sarı, partisince bir otelde düzenlenen Eğitimci Eğitimi konulu seminerin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiyenin içinde bulunduğu koşulların, Cumhuriyetin, halkın hak etmediği, layık olmadığı koşullar olduğunu ileri sürerek, Türkiye kötü yönetiliyor. Hükümet bizi hak etmediğimiz bir yaşama mahkum etmeye zorluyor dedi.
     Yasama, yürütme ve yargıdan oluşan güçler ayrılığı ilkesinin, yürütmenin denetimine girdiğini iddia eden Sarı, şöyle devam etti:
     Biz cumhuriyeti daha ileriye götürmek, gerçekten kurum ve kurallarıyla işleyen gerçek bir demokrasiye kavuşturmak isteğindeyiz. Böyle bir yönetim taahhüdümüz var. Biz böyle bir ülkede yaşamak istiyoruz. CHP olarak ülke sorunlarının çözümüne karşı somut önerilerimiz ve politikalarımız var. AK Parti hükümetinin dayattığı koşullara mahkum değiliz. Ancak bunun için bizim halkla bütünleşecek, politikalarımızı halka tanıtacak güçlü örgütlere ihtiyacımız var.
     Sarı, parti içi eğitimle ilgili çalışmaların genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlunun desteği ve ondan aldıkları güçle yürütüldüğünü de kaydetti.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER