CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Haymanada

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Haymanada -Tekin, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi


ANKARA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Haymanada çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     Tekin, CHP Ankara İl Teşkilatı yöneticileri ve belediye başkanlarıyla geldiği Haymanada, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.
     Haymana Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini de ziyaret ederek yöneticilerden bilgi alan Tekin, tarım ve hayvancılığın yanı sıra bölgenin turizme de uygun olduğunu, buna rağmen hak ettiği kalkınmayı yaşamadığını savundu.
     Tekin, Bu hükümet zenginin, işi yolunda gidenlerin hükümetidir. Halkın, esnafın sorunlarına kulaklarını tıkamış, başka gündemlerle vatandaşları oyalamaktadır. Yandaşları her geçen gün zenginleşirken, köylü esnaf işçi vatandaşlarımız hızla fakirleşmektedir dedi.
     Çözüm sürecine de değinen Tekin, şöyle konuştu:
     Biz Mecliste sizin sorunlarınızı anlatıyoruz. Çözüm için de hükümete projeler sunuyoruz. Ama, maalesef çok farklı bir idare anlayışı içinde hükümet. Gözünü Suriyeye dikmiş, bilmem neye dikmiş. Medyayı da yanına almış vatandaşın sorunlarıyla ilgilenen yok. İşte ortada somut bir durum var. Tablo ortada, tarımı bitirdiler, hayvancılığı bitirdiler. Ama hiç merak etmeyin sizi bu illetten kurtaracağız.
     Haymanada pazar yerini gezerek alışveriş yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Tekin, Haymana Merkez Camisinde cuma namazı kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Yıldırım
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Haymanada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER