CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Tarsusta:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Tarsusta: -Türkiyenin özgür ve demokratik bir ülke olmasını istiyoruz


MERSİN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Türkiyenin özgür ve demokratik bir ülke olmasını istediklerini söyledi.
     Tezcan, CHP Mersin milletvekilleri Vahap Seçer, Aytuğ Atıcı, Ali Rıza Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve CHP Mersin İl Başkanı Mehmet Faruk Akar ile CHP Tarsus ilçe teşkilatını ziyaret etti.
     Tezcan, burada yaptığı konuşmada, partisinin adım adım iktidara yürüdüğünü söyledi.
     Yerel seçimlerin önemine değinen ve 2014 yerel seçimlerinde partisinin Mersin Büyükşehir ve Tarsus belediyeleri olmak üzere tüm belediyeleri alacağını savunan Tezcan, Mersin Büyükşehir Belediyesini ve birçok belediyeyi CHPli belediye başkanları başarıyla yönetiyor. CHPnin çağdaş ve üretken belediyeciliğini tüm belediyelere yaymak istiyoruz dedi.
     Tezcan, 2014 yerel seçimlerindeki başarıdan sonra, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde de Başbakanlık binasına CHPnin 6 oklu bayrağını dikeceklerini dile getirerek, AK Partinin Türkiyeyi çok kötü yönettiğini öne sürdü.
     Tezcan, sözlerini şöyle tamamladı:
     Dünyanın 16. büyük ekonomisi dedikleri ülkede 6 milyon kişiyi işsiz bıraktılar, 15 milyon insanı açlığa mahkum ettiler. Bugün Türkiyede işçi, çiftçi, esnaf ve sanayiciyi iflasa sürükleyen bir iktidar var. Böyle bir ülkede yaşayanların hakkını arayan CHP var. Biz adalet istiyoruz. Adil paylaşım istiyoruz. Özgür ve çağdaş bir Türkiye istiyoruz. Bu zulme ve baskıya dur demek için acil demokrasi, derhal adalet istiyoruz. Türkiyenin özgür ve demokratik bir ülke olmasını istiyoruz.
     Tezcan ve beraberindeki heyet daha sonra CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunup, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle de toplantı yaptı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Tarsusta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER