CHP Grup Başkanvekili İnce:

CHP Grup Başkanvekili İnce: -Geçmişte başka partilere oy vermiş yurttaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var


HATAY (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ülkenin iç ve dış politikada iyi idare edilmediğini savundu.
     İnce, Hatayın İskenderun ilçesinde ve Denizciler beldesinde ziyaretlerde bulunarak partililerle bir araya geldi.
     Denizcilerde partililere hitap eden İnce, ülkede yaşayan her kesimin sorunlarının aynı olduğunu belirterek, Bu ülkede Türkün, Kürtün, Alevinin, Sünninin, Lazın, Boşnağın hepsinin ortak bir problemi var. Bu ülkede bir yoksulluk problemi var. Bu ülkede emekli geçinemiyor. Gençlerimiz işsiz. Ülke iyi idare edilemiyor. Bu topraklarda ayrıştırılıyoruz. Dillerimiz farklı inançlarımız farklı olabilir ama bizler bir milletin mensuplarıyız dedi.
     Bu gidişata son vermek için geçmişte başka partilere oy verenlerin de desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden İnce, şunları söyledi:
     Bunlardan kurtulmamız lazım. Bunu yapabilmek için yalnızda CHPnin üyelerinin gücü yetmiyor. İşte bunu denedik. 2002den bu yana seçimlere girdik, bunları yenemedik. Onun için geçmişte başka partilere oy vermiş yurttaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Atatürkle, cumhuriyetle, laiklikle, çağdaş yaşamla sorunu olmayan, bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak isteyen geçmişte hangi partiye oy verirse versin onların desteğine ihtiyacımız var. Onlar olmadan olmaz. Elbirliğiyle birlik ve beraberlik içinde DSPliler, MHPliler, Anavatanlılar, Doğru Yolcular, demokratlar, ulusalcılar, sosyalistler, laikliğe inananlar, gelin düşün peşimize altı ok herkesin partisi. Atatürkün partisi. Gelin önümüzdeki seçimde altı oku göndere çekelim.
     Daha sonra İskenderunda belediye kültür merkezinde partililerle bir araya gelen İnce, yerel seçimlere büyük bir hızla hazırlandıklarını, CHPnin kadroları donanımlı, bilgili, tecrübesiyle Türkiyeyi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracak tek parti olduğunu kaydetti.
     İncenin programlarına CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Mehmet Ali Ediboğlu, il ve ilçe yöneticileriyle partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber CHP Grup Başkanvekili İnce: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER