CHP Hendek aday adaylığı tanıtım programı

CHP Hendek aday adaylığı tanıtım programı -CHP Sakarya Milletvekili Özkoç: -Saçlarımızın akı bu millete olan sevdamızdandır. Bundan kimse kuşku duymasın


SAKARYA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı, Hendek ilçesinde belediye başkanı aday adaylığı tanıtım programı düzenledi.
     Programda, Hendek Belediye Başkanlığı için Doktor Yaşar Atik aday adaylığını açıkladı.
     CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Atikin Türkiye ve Sakaryada belediye başkanlığı seçimlerinde ilk aday adaylığını açıklayan kişi olduğunu söyledi.
     İl Başkanı Ecevit Keleş ise aday adaylığını açıklayan herkesin yanında olduklarını ifade ederek, 24 saat boyunca herkesin hizmetinde olduklarını söyledi.
     Keleş, belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıklamak isteyenlerin de partiye gelmesi gerektiğini vurgulayarak, Biz de örgütlerimizle onların yanında olacağız. Geçen gün Söğütlüde, daha önceki gün Kaynarcadaydık. Yine diğer ilçeleri ziyaret ettiğimiz aşamada sürekli CHP konuşuluyor. CHPnin belediyeyi alma ihtimali, en yüksek parti konumuna geldiğini vatandaşımız dahi dile getiriyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Hendek aday adaylığı tanıtım programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER