CHP İl Başkanı Kök, İbradıyı ziyaret

CHP İl Başkanı Kök, İbradıyı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök, İbradıdaki Üzüm Festivaline katıldı.
     İl Başkanı Devrim Kök ve partililer, İbradıda düzenlenen Üzüm Festivaline katıldı. Festivalin gündüz etkinlikleri sonrası CHP heyeti, ilçeye bağlı Ormana beldesi ve yöre köylerini ziyaret etti. Kök ve beraberindekiler, daha sonra partinin il başkan yardımcısı İbrahim Küçükkurunun doğup büyüdüğü Çukurviran ile bazı köylerde kahvehane ve evlerde köylülerin sorunlarını dinledi.
     Manavgat ve Serikte düğünlere de katılan Kök, AK Partili belediyelerin yönetimindeki İbradı ve Ormanada karşılaştıklarından dolayı üzüntülü olduğunu ifade ederek, İbradı, tarihinin en kötü festivalini yaşadı. Bir sanatçı bile getirtememişler. Konser olmadığı için vatandaş festivale ilgisiz kalmış, ilçe böylesi bir günde, geçmişle mukayesesinde, adeta bomboştu dedi.
     Kök, AK Partinin idaresindeki Ormanada da bir sürü dert dinlediklerini kaydederek, bunların kolaylıkla çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade etti. Kök, Örneğin Ormana veteriner istiyor. Çok mu zor Ormanaya bir veteriner tahsisi, değil. Niyet meselesi. İnanıyoruz ki AK Parti iktidarıyla geriye giden İbradıyı ve etrafını, belediye başkanlığını da kazanarak şaha kaldıracağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Kök, İbradıyı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER