CHP Konya İl Başkanı Koyuncu, görevinden

CHP Konya İl Başkanı Koyuncu, görevinden istifa etti


KONYA (A.A) - CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
     Koyuncu, yaptığı yazılı açıklamada, Konya İl Kongresinden sonra göreve ekip olarak geldiklerini ve il yönetiminin ilk toplantısında görev bölümü yaparak çalışmalara başladıklarını belirtti.
     Bu zaman dilimi içinde kurultay yaptıklarını ve kurultay sonrası yaptığı değerlendirmelerde işlerinin yoğunluğu sebebiyle yeterince parti çalışmalarına katılamayacağını anladığını ifade eden Koyuncu, şunları kaydetti:
     Bu nedenle göreve daha aktif çalışabilecek arkadaşımın gelmesi için İl Başkanlığı görevinden ayrılmaya karar verdim. İl Başkanlığı görevini 20.09.2012 tarihinden itibaren bırakıyorum. Bundan sonraki aşamada ülkemizin AKP karanlığından kurtulması için bireysel olarak partimin emrinde çalışmalara her zaman katılacağıma söz veriyorum. Göreve gelecek arkadaşıma ve arkadaşlarıma başarılar diliyor, CHPnin önünün aydınlık olduğuna ve bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğuna inanıyorum.
     Koyuncu, görevi sırasında parti çalışmalarında kendisine destek olan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililere teşekkür etti.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber CHP Konya İl Başkanı Koyuncu, görevinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER